DirectAdmin mailaccount instellen Windows Mail bij Peppix

07 jul 2024

DirectAdmin mailaccount instellen Windows Mail

In deze video wordt uitgelegd hoe je een e-mailaccount binnen DirectAdmin toevoegt en vervolgens binnen Windows Mail configureert.

Stappen om een e-mailaccount in DirectAdmin toe te voegen

Stap 1: Inloggen op DirectAdmin

Log in op je DirectAdmin-account met je gebruikersnaam en wachtwoord. Dit is de eerste stap om toegang te krijgen tot de instellingen van je e-mailaccount.

Stap 2: E-mailaccount aanmaken

Ga naar het gedeelte ‘E-mailbeheer’ en klik op ‘E-mailaccounts’. Hier kun je een nieuw e-mailaccount toevoegen door op ‘Account toevoegen’ te klikken. Vul de benodigde gegevens in, zoals het gewenste e-mailadres en wachtwoord, en klik op ‘Aanmaken’.

E-mailaccount configureren in Windows Mail

Stap 1: Windows Mail openen

Open de Windows Mail-app op je computer. Als je de app nog niet hebt, kun je deze downloaden via de Microsoft Store.

Stap 2: Account toevoegen

Klik op ‘Account toevoegen’ en kies de optie ‘Ander account’. Voer hier je nieuwe e-mailaccountgegevens in die je in DirectAdmin hebt aangemaakt.

Stap 3: Serverinstellingen

Voer de inkomende en uitgaande serverinstellingen in. Deze gegevens kunnen variëren afhankelijk van je hostingprovider, maar meestal zijn ze te vinden in je DirectAdmin-paneel onder de e-mailinstellingen.

Stap 4: Afronden

Klik op ‘Gereed’ om de configuratie te voltooien. Je e-mailaccount is nu klaar voor gebruik in Windows Mail.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële kennisbank van DirectAdmin of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van Wijk

Prijs/kwaliteit is top. Altijd bereikbaar, ook in het weekend. Dank!

Jeroen
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther

 
Medicon
24nannies
Be-leaf
Moove XXL
Swolland
DialoogHuys
HLG
Contentoo