DirectAdmin Installatron back-up maken bij Peppix

07 jul 2024

DirectAdmin Installatron back-up maken

In deze video wordt uitgelegd hoe je een Installatron-back-up maakt, downloadt en/of terugzet binnen DirectAdmin.

Hoe maak je een Installatron-back-up binnen DirectAdmin

Een back-up maken met Installatron binnen DirectAdmin is eenvoudig. Volg de stappen in de video om een back-up van je bestanden te maken. Dit stelt je in staat om je gegevens te beveiligen en eenvoudig te herstellen indien nodig.

Hoe download je een Installatron-back-up

Het downloaden van een Installatron-back-up is een cruciale stap om ervoor te zorgen dat je een lokale kopie van je gegevens hebt. In de video wordt uitgelegd hoe je deze back-up veilig naar je computer kunt downloaden.

Hoe zet je een Installatron-back-up terug

In het geval van gegevensverlies of corruptie kan het terugzetten van een back-up je helpen om snel weer operationeel te zijn. De video laat zien hoe je een eerder gemaakte back-up kunt terugzetten binnen DirectAdmin.

Vragen?

Heb je nog vragen? Keer dan terug naar het overzicht, bekijk de officiële productpagina van Installatron of neem contact met ons op via de klantenservice.

Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Bootcamp Oldebroek
AZ autobedrijf
Landjuweel de Hoeven
Tegel Expert
IKSO
DBOM
2knowlab
Bouwbedrijf de Molenaar