Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix Benelux

22 mei 2023

Google Workspace betalen met iDEAL

Google Workspace betalen met iDEAL kan bij Peppix Benelux. Elke maand, achteraf. Voor dezelfde prijs (of minder!) als Google. Het is gek dat de Google Workspace licenties niet met iDEAL betaald kan worden, aangezien iDEAL een populaire betaalmethode is in Nederland. Zo biedt het als voordeel dat:

  • Gemakkelijk: iDEAL is een veelgebruikte online betaalmethode in Nederland. Veel mensen zijn bekend met het gebruik ervan, waardoor het betalen met iDEAL snel en gemakkelijk kan zijn. Het maakt gebruik van het internetbankieren systeem van de klant, waardoor de betaling direct kan worden voltooid.
  • Veiligheid biedt: iDEAL is een veilige betaalmethode, omdat het gebruikmaakt van de beveiligde omgeving van de eigen bank. Gebruikers hoeven geen persoonlijke gegevens of creditcardinformatie aan derden te verstrekken, wat kan bijdragen aan een hoger beveiligingsniveau tijdens het betalingsproces.
  • Direct verwerkt wordt: Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt, wat betekent dat het geld direct van je bankrekening wordt afgeschreven en de betaling meteen wordt voltooid. Dit kan handig zijn als je direct toegang nodig hebt tot de Google Workspace-services.

Het is belangrijk op te merken dat Google Workspace momenteel geen ondersteuning biedt voor directe betalingen via iDEAL. Daarom is het handig om je licenties via een Google Partner, zoals Peppix Benelux, te betalen. Want naast bankoverschrijving en automatische incasso, kun je bij ons ook via PayPal, credit card en IDEAL betalen.

Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix Benelux

Kortom, Google Workspace betalen met iDEAL is niet mogelijk bij Google, maar wél bij Peppix Benelux. Meer weten? Bekijk onze Google Workspace prijzen, stuur een WhatsApp bericht of neem contact op.

Kamphuis

Het is fijn om alle diensten onder één partij te brengen, bij Peppix wordt alles snel geregeld en sturen ze een keer per maand een factuur.

Kamphuis
Van Dijk

Adequate ondersteuning wanneer je het nodig hebt, prima service voor een aantrekkelijke prijs. 5 sterren!

Van Dijk
Van der Veen

De combinatie van een webhosting pakket met Google Apps for Work licentie is een fijne bijkomstigheid; dit scheelt mij tientallen euro’s per jaar!

Van der Veen

 
Google Analytics
Google Workspace
Varnish
MariaDB
Opache
Amazon Web Services
Mailchimp
Zapier