Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix

22 mei 2023

Google Workspace betalen met iDEAL

Google Workspace betalen met iDEAL kan bij Peppix. Elke maand, achteraf. Voor dezelfde prijs (of minder!) als Google. Het is gek dat de Google Workspace licenties niet met iDEAL betaald kan worden, aangezien iDEAL een populaire betaalmethode is in Nederland. Zo biedt het als voordeel dat:

  • Gemakkelijk: iDEAL is een veelgebruikte online betaalmethode in Nederland. Veel mensen zijn bekend met het gebruik ervan, waardoor het betalen met iDEAL snel en gemakkelijk kan zijn. Het maakt gebruik van het internetbankieren systeem van de klant, waardoor de betaling direct kan worden voltooid.
  • Veiligheid biedt: iDEAL is een veilige betaalmethode, omdat het gebruikmaakt van de beveiligde omgeving van de eigen bank. Gebruikers hoeven geen persoonlijke gegevens of creditcardinformatie aan derden te verstrekken, wat kan bijdragen aan een hoger beveiligingsniveau tijdens het betalingsproces.
  • Direct verwerkt wordt: Betalingen via iDEAL worden direct verwerkt, wat betekent dat het geld direct van je bankrekening wordt afgeschreven en de betaling meteen wordt voltooid. Dit kan handig zijn als je direct toegang nodig hebt tot de Google Workspace-services.

Het is belangrijk op te merken dat Google Workspace momenteel geen ondersteuning biedt voor directe betalingen via iDEAL. Daarom is het handig om je licenties via een Google Partner, zoals Peppix, te betalen. Want naast bankoverschrijving en automatische incasso, kun je bij ons ook via PayPal, credit card en IDEAL betalen.

Google Workspace betalen met iDEAL bij Peppix

Kortom, Google Workspace betalen met iDEAL is niet mogelijk bij Google, maar wél bij Peppix. Meer weten? Bekijk onze Google Workspace prijzen, stuur een WhatsApp bericht of neem contact op.

Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas

 
Motorcycles United
Tegel Expert
Strategisch Opleiden
Lekkage Events
Match in Media
Moove XXL
Ledkoning
Mediabirds