Windows Google Chrome browserdata wissen bij Peppix

07 jul 2024

Windows Google Chrome browserdata wissen

In deze video wordt uitgelegd hoe je de browserdata van Google Chrome binnen Windows kunt verwijderen met een paar eenvoudige stappen.

Heeft het legen van de browsercache niet geholpen? Probeer dan je website te bekijken via een andere browser (zoals Firefox of Edge) of een ander apparaat (zoals je telefoon). Zie je de wijzigingen dan nog steeds niet, maak dan je WordPress cache of CloudFlare cache leeg (indien van toepassing).

Problemen oplossen met browsercache

Andere browsers en apparaten

Als het wissen van de browsercache in Google Chrome niet het gewenste resultaat oplevert, kan het nuttig zijn om je website in een andere browser te bekijken. Populaire alternatieven zijn Firefox en Edge. Daarnaast kun je ook proberen de website te bekijken op een ander apparaat, zoals je smartphone. Dit helpt om te bepalen of het probleem specifiek is voor Google Chrome of je huidige apparaat.

Cache legen in WordPress of CloudFlare

Wanneer je nog steeds geen veranderingen ziet na het legen van de browsercache, kan het nodig zijn om de cache in je WordPress-site of CloudFlare op te schonen. Voor instructies over hoe je dit doet, kun je onze gids over het legen van de WP Rocket-cache raadplegen. Dit kan helpen om verouderde cachebestanden te verwijderen en ervoor te zorgen dat je de meest recente versie van je website ziet.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas
Kamphuis

Onze website is weer razendsnel na de overstap. Noëll heeft ons goed geholpen bij het sneller maken van onze website.

Kamphuis
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther

 
IDD.nu
Lekkage Events
Finabling
Brand Your Merch
Counter Collective
Match in Media
Geerlig Advies
24nannies