07 jul 2024

Hoe stel, wijzig of schakel ik automatische incasso uit?

Automatische incasso is een eenvoudige manier van betalen. Wij zorgen ervoor dat het geld op het juiste moment binnenkomt, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over betalingen. In dit artikel lees je hoe automatische incasso werkt en hoe je het kunt instellen.

Hoe verloopt de betaling?

Wij schrijven standaard op de 1ste van de maand af. Zeven dagen voor het afschrijven van je factuur sturen wij je een e-mail met de rekening. Mislukt de incasso, dan proberen wij het opnieuw. Mislukt de incasso nogmaals, dan vragen wij je de factuur zelf over te maken. Dit doen wij door je een e-mail te sturen.

Automatische incasso aanvragen

Je kunt automatische incasso instellen door in te loggen, vervolgens op ‘Mijn profiel’ te klikken en daarna op ‘Incassogegevens’ te klikken. Vul hier je naam, rekeningnummer en bank in. Wij schrijven je rekeningen dan standaard op de 1ste van de maand af.

Automatische incasso wijzigen

Heb je een nieuw rekeningnummer? Je kunt je rekeningnummer eenvoudig wijzigen door naar ‘Mijn profiel’ > ‘Incassogegevens’ te gaan. Vanuit dat scherm kun je je gegevens aanpassen. Wil je dat wij dit voor je doen, stuur ons dan een e-mail of een WhatsApp-bericht.

Automatische incasso stopzetten

Geen probleem. Ga naar ‘Mijn profiel’ en wijzig je standaard betaalmethode naar een andere optie, zoals bank, PayPal of IDEAL. Vanaf dat moment zullen wij de facturen niet langer van je rekening afschrijven.

Vragen?

Wil je meer weten? Keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Van der Vliet

Onze webshop draait fantastisch op de nieuwe servers. Hoop dat dit zo blijft. Fijne partij dat snel bereikbaar is.

Thomas
Van der Veen

We hebben voor Peppix gekozen bij de overstap naar Google. Ze hebben onze gegevens overgezet en ervoor gezorgd dat we er nauwelijks iets van merkten.

Erik
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb

 
Neutkens
Paper Trails Europe
DialoogHuys
24nannies
Komm schon alter
Medicon
Geerlig Advies
Coninx Orthopedie