Hoe schakel ik tweestapsverificatie in- of uit? bij Peppix

07 jul 2024

Hoe schakel ik tweestapsverificatie in- of uit?

Met tweestapsverificatie beveilig je je account nog beter door gebruik te maken van time-based codes. Een time-based code betekent dat er elke 30 seconden een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Dit zescijferige wachtwoord is een aanvulling op je huidige wachtwoord. Tijdens het inloggen voer je dus twee wachtwoorden in. Dit klinkt ingewikkeld, maar dat valt mee. Vergelijk het met het inloggen bij je bank, waar je ook eerst inlogt en vervolgens een zescijferige code invoert. Dit werkt precies hetzelfde. In de onderstaande video wordt het instellen van tweestapsverificatie uitgelegd.

Bij het instellen van tweestapsverificatie ga je naar deze pagina. Wil je tweestapsverificatie weer uitschakelen? Ga dan naar deze pagina en bekijk de onderstaande video.

Apps

In de video hierboven wordt Google Authenticator gebruikt om de QR-code te scannen. Met deze app ontvang je elke 30 seconden een nieuwe time-based code waarmee je kunt inloggen. Alternatieve apps zijn de Microsoft Authenticator of de 1Password app, waarmee je hetzelfde kunt bereiken.

Vragen?

Wil je meer weten, keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Steenbergen

Gemak dient de mens; bedankt voor jullie uitstekende hulp met onze website. Onze website kan er weer tegenaan!

Klaas
Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Jonker

Bij de migratie naar Google Workspace zijn we goed geholpen. Noëll was goed bereikbaar en de communicatie via WhatsApp was erg prettig.

Esther

 
AZ autobedrijf
Moving Mountains
Plugged Live Shows
Tegel Expert
Strategisch Opleiden
Coninx Orthopedie
NLP Academie
Blauwe Paard Advies