07 jul 2024

Hoe lang heb ik om een factuur te betalen?

Je hebt 30 dagen om je factuur te betalen. Veel klanten maken gebruik van automatische incasso, daarom sturen wij de facturen 7 dagen eerder naar je op. Dit betekent dat je in totaal 37 dagen de tijd hebt om je factuur te betalen. Daarna sturen wij je een herinnering. Na deze herinnering brengen wij €15,00 administratiekosten in rekening. Als je dan nog niet hebt betaald, zal Noëll contact met je opnemen om te achterhalen waarom de factuur nog openstaat. Horen we niets, dan sturen we de factuur naar het incassobureau.

Voorkom schulden, meld problemen

Heb je tijdelijk minder omzet of loop je in de problemen? Meld dit aan ons. Wij houden dan rekening met je financiële situatie bij het versturen van de facturen. Er zijn mogelijkheden om in termijnen te betalen of de dienst tijdelijk te pauzeren. We overleggen graag met je om een passende oplossing te vinden.

Vragen?

Wil je meer weten? Keer dan terug naar het overzicht of neem contact met ons op via de klantenservice.

Deliweb

Geweldig bedrijf, we zijn zeer tevreden met de nieuwe Google-implementatie. Het is fijn om een IT partner achter de hand te hebben voor vragen over onze mail.

Deliweb
Weerkamp

Het duurde even voordat ik wist hoe DirectAdmin werkt, maar met de YouTube video’s en de uitleg via WhatsApp weet ik wat ik moet doen.

Stephan
Forsitan

In juni zijn we overgestapt naar Peppix voor een hostingpakket en de mail via Gmail. Alles loopt goed en we hebben geen storingen meer. Noëll heeft ons geholpen met het instellen van de mail in Outlook.

Forsitan Adviesbureau

 
Strategisch Opleiden
Mediabirds
Mind Avenue
Finabling
DialoogHuys
De NalatenschapMakelaar
Blauwe Paard Advies
Dier&Arts Leeuwarden